Terug naar de resultaten
Te huur
Graaf Van Solmsweg 34 in 'S-Hertogenbosch 5222 BP

Graaf van Solmsweg 34

5222 BP 's-Hertogenbosch
Huurprijs op aanvraag
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 40 m²
Lees meer

Omschrijving

Siloweg 666, 's-Hertogenbosch

Luxe garagebox in 's-Hertogenbosch met ruime afmeting.

LIGGING
Het gebouw maakt deel uit van garagepark 'De-Boxx' en is gerealiseerd op een zichtlocatie aan de Graaf van Solmsweg op bedrijventerrein De Rietvelden....
Lees meer

Omschrijving

Siloweg 666, 's-Hertogenbosch

Luxe garagebox in 's-Hertogenbosch met ruime afmeting.

LIGGING
Het gebouw maakt deel uit van garagepark 'De-Boxx' en is gerealiseerd op een zichtlocatie aan de Graaf van Solmsweg op bedrijventerrein De Rietvelden. De Rietvelden is het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch, welke direct is gelegen aan de Rijksweg A59 en nabij het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Het terrein kent een tweedeling. In het gebied ten westen van de Rietveldenweg (de verbindingsweg) zijn kleinere en middelgrote bedrijven gevestigd, en in het gebied ten oosten van de Rietveldenweg de meer grootschalige (watergebonden) bedrijven. Langs de Rietveldenweg hebben zich veel autogaragebedrijven en showrooms gevestigd. In het noord oostelijk deel van de Rietvelden is sprake van een concentratie van logistieke bedrijven.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer middels de A59 (Tilburg-Waalwijk) en A2 (Amsterda-Eindhoven), daarnaast is het bedrijventerrein opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.

DOELGROEP
De Boxx luxe garageboxen zijn perfect om uw goederen, autos, caravan, motor, boot op te slaan. Alle boxen hebben een eigen water- en stroomvoorziening!

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes. De beschikbare boxen bevinden zich op de begane grond. Het gebruik van u box mag u zelf bepalen, men stet geen voorwaarden aan het gebruik van uw box.

Denk onder andere aan: een timmerbedrijf, geluidsstudio, modelspoorweg, hobbyruimte, sleutelwerkplaats, schilderswerkplaats, timmerbedrijf, archiefruimte, antiekopslag, keukenrenovatie, dtp-studio, installateursbedrijf, loodgietersbedrijf, werkplaats zzp-er, old-timer, caravanstalling, camperstalling, motorstalling, bootstalling, materiaalopslag. De Boxx maakt dit allemaal mogelijk dankzij een eigen elektra- en wateraansluiting, een toiletvoorziening in de gemeenschappelijke ruimte, voldoende parkeergelegenheid en lage servicekosten.

OPPERVLAKTEN
Circa 40 m² garagebox exclusief entresolvloer.

VOORZIENINGEN
De garageboxen zijn voorzien van o.a. de navolgende zaken:
- extra hoge deur 3,2 meter met afstandbediening;
- l x br x h: 10 x 3,2 x 3,9 m;
- manoeuvreerruimte tussen de boxen: 12 meter;
- elke boxx heeft een eigen water- en elektra-aansluiting.

Ideaal om in te werken en klussen!

HUURPRIJS
Vraaghuurprijs € 425,- excl. BTW per maand

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
De huurperiode is bespreekbaar, doch minimaal één jaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte )kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Zie ook: http://www.de-boxx.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2011 Bouwjaar toelichting Nieuwbouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Vrije hoogte 390 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 40 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
40 m²
Vrije hoogte
390 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.