Naber Makelaars

Spoorlaan 400
5038 CG Tilburg
Tel: 013 - 5 400 700
info@naber.nl
Luxemburgstraat 3, 5061 JW Oisterwijk, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 60,- p.m² p.j.
Luxemburgstraat 3 in Oisterwijk 5061 JW

Omschrijving

LUXEMBURGSTRAAT 3 (5061 JW) OISTERWIJK

Zeer representatieve bedrijfs -/kantoorruimte op toplocatie!

LIGGING
Het te verhuren object is gelegen op bedrijventerrein Kerkhoven. Bedrijventerrein Kerkhoven is het oudste bedrijventerrein van de gemeente Oisterwijk. Het terrein heeft een omvang van 85 hectare bruto en is daarmee het grootste terrein van de gemeente. De ontsluiting van het terrein is goed. Via de N264 die over het terrein loopt kan snel de N65/A65 worden bereikt. Het terrein biedt werkgelegenheid aan bijna 2.500 mensen en huisvest ongeveer 250 vestigingen. Het terrein kent een verscheidenheid aan kavel typen. Er zijn enkele zeer grote maar ook kleine kavels op het terrein.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer middels de N65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is het bedrijventerrein opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.

DOELGROEP
Bedrijven en overige gebruiksmogelijkheden.

OPPERVLAKTE:
Totaal: 775 m²
Bedrijfsruimte: ca. 675 m²
Kantoorruimte: ca. 100 m²
Vanaf 350 m²

VOORZIENINGEN
- centrale verwarming;
- krachtstroom;
- mechanische ventilatie;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- glad afgewerkte bedrijfsvloer;
- heaters;
- modern sanitair;
- luxe pantry;
- brandhaspel + blusser;
- elektrische overheaddeuren;

HUURPRIJS
€ 60,-- per m2 per jaar exclusief BTW.

PARKEREN
Het object beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch een kortere huurperiode is bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 60,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Bouwjaar toelichting Grotendeels verbouwd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 775 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 550 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 775 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 350 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig