Terug naar de resultaten
Te huur
geen

Saal van Zwanenbergweg 19 .

5026 RM Tilburg
Huurprijs € 145,- p.m² p.j.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1095 m² In units vanaf 364 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Saal van Zwanenbergweg 19 Tilburg

LIGGING
Het kantoorobject is gelegen op een van de drie kantorenlocaties van Tilburg, bedrijvenpark 't Laar. Na de stationszone is ’t Laar het tweede concentratiegebied van kantoorruimtes waar veelal (zakelijke) dienstverleners zijn gevestigd....
Lees meer

Omschrijving

Saal van Zwanenbergweg 19 Tilburg

LIGGING
Het kantoorobject is gelegen op een van de drie kantorenlocaties van Tilburg, bedrijvenpark 't Laar. Na de stationszone is ’t Laar het tweede concentratiegebied van kantoorruimtes waar veelal (zakelijke) dienstverleners zijn gevestigd. Enkele reeds gevestigde ondernemers zijn onder andere Otto, Kinderstad, Sacha Schoenen, Interpolis, SCAB accountants , Janssen-Cilag, Van Doorne’s Transmissie (Bosch), Office Centre, Vecozo en andere.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed. Zowel met Openbaar Vervoer (NS station) als met personenauto is bedrijvenpark 't Laar goed bereikbaar. Het bedrijvenpark is praktisch aan de afslag van de Rijksweg A58 gesitueerd.

DOELGROEP/BESTEMMING
Kantoorruimte.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes. Het kantoorobject betreft een onder architectuur gebouwd uiterst representatief kantoorgebouw. U kiest voor een uitstekende bereikbaarheid, representatieve uitstraling en functioneel in te delen kantoorruimte. Het object is gebouwd in vier bouwlagen (met de mogelijkheid tot gesplitste verhuur) en heeft de beschikking over ruim parkeren op een eigen (aflsuitbaar) parkeerterrein.

OPPERVLAKTE
Circa 1.095 m² kantoorruimte, te huur vanaf 364 m² kantoorruimte!

Circa 364 m² VVO eerste verdieping;
Circa 364 m² VVO tweede verdieping;
Circa 367 m² VVO derde verdieping.

PARKEREN
Voor de verhuur zijn er 37 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 145,- per m² per jaar exclusief BTW.
Parkeerplaats: € 400,- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op basis van het jaarprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OPLEVERING
De oplevering geschiedt in onderling overleg. Beschikbaarheid vanaf 3e kwartaal 2011.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 145,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1095 m² Perceeloppervlakte 1926 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 364 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1095 m²
In units vanaf
364 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring