Terug naar de resultaten
Te huur
Burgemeester Stekelenburgplein 199 in Tilburg 5041 SC

Burgemeester Stekelenburgplein 199

5041 SC Tilburg
Huurprijs € 165,- p.m² p.j.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 11096 m² In units vanaf 70 m² Aantal lagen 7
Lees meer

Omschrijving

Dit is Plan-t. Dé nieuwe werklocatie in Tilburg. Gelegen op een uitstekende zichtlocatie met uitzonderlijk goede bereikbaarheid in het hart van de Spoorzone. Direct aan het Burgemeester Stekelenburgplein van Centraal Station Tilburg geniet u er van de dagelijkse voorzieningen in het gebouw én naast...
Lees meer

Omschrijving

Dit is Plan-t. Dé nieuwe werklocatie in Tilburg. Gelegen op een uitstekende zichtlocatie met uitzonderlijk goede bereikbaarheid in het hart van de Spoorzone. Direct aan het Burgemeester Stekelenburgplein van Centraal Station Tilburg geniet u er van de dagelijkse voorzieningen in het gebouw én naast de deur. In Plan-t staat de wisselwerking centraal.Het is een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. Een dynamisch gebied waar oud en nieuw, reuring en rust, individualiteit en openheid, wonen, werken en leven versmelten. Plan-t biedt de perfecte balans tussen een actief werk- en privé leven in een prettige omgeving.

In Spoorzone013 versmelten oud en nieuw, ruig en verfijnd, reuring en rust, individualiteit en openheid, wonen, werken en leven. Een gebied in trek is bij jong en oud, starters en professionals, levensgenieters en early adapters. Het gebied kent reeds een uitdagende mix van functies welke in de toekomst alleen nog maar zullen toenemen in aantal en diversiteit.

Plan-t is perfect te bereizen met de auto én het openbaar vervoer. Nadat u de trein bent uitgestapt, staat u binnen één minuut in de entree van Plan-t. reist u met de auto, dan bent u binnen tien minuten op de A58 richting Breda/Antwerpen en ’s-Hertogenbosch/Eindhoven. Parkeerplaatsen zijn in ruime mate aanwezig; de parkeergarage bevindt zich direct onder het kantoor. In het spoortalud aan de zuidzijde van Plan-t verrijst een nieuwe fietsenstalling met plaats voor circa 3.800 fietsen. Met winkels, horeca en groen om de hoek is Plan-t de ultieme werkomgeving om drukke werkzaamheden te combineren met ontspanning.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 11.096 m², in units vanaf circa 70 m².

De begane grond heeft een gedeeltelijke horecafunctie. De zes kantoorlagen bieden seperaat verhuurbare units. Binnen de open en vrij in te delen vloervelden van Plan-t creëert u een werkruimte die precies is afgestemd op uw wensen. Met een indeling die past bij uw organisatie en medewerkers. De zes kantoorverdiepingen zijn geschikt voor uiteenlopende werkconcepten. Van het traditionele ‘kamer kantoor’ tot de conceptuele kantoortuin en ‘het nieuwe werken’.

Er zijn 42 parkeerplaatsen beschikbaar in ondergelegen parkeerkelder.

-receptiefunctie begane grond;
-vergaderfaciliteit en horeca op de begane grond;
-hoogwaardige klimaatinstallatie met warmte- en koude opslag WKO;
-warmte en koeling via individueel regelbare klimaatplafonds;
-led verlichting;
-breaam certificering (very good);
-gecompartimenteerde kabelgoten en vloerpotten ten behoeve van electra, data en telefonie;
-toiletvoorziening en pantry per bouwlaag;
-monolithische betonvloer voorzien van coating;
-grote ramen in de buitengevel;
-glazen wanden;
-met glas dichtgezette vide.

Kantoorruimte
EUR 165,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Commerciële ruimte
EUR 225,- per m² per jaar.
Parkeerplaatsen
EUR 1.500,- per parkeerplaats
Parkeerplaatsen (incl. electrische laadpaal)
EUR 2.000,- per parkeerplaats per jaar.
Bovenvermelde prijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
EUR 34,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Aanvaarding: bij start bouw Q1 2019 een verwachtte oplevering in Q3 2020.

Kwaliteit, ligging en bereikbaarheid. Dat maakt Plan-t tot een unieke werklocatie. Houd voor meer informatie en updates de website plan-t.nl in de gaten en neem contact op met de makelaar voor een verkennend gesprek naar de mogelijkheden die Plan-t u(w organisatie) kan bieden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 165,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 34,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 11096 m² Diversen In units vanaf 70 m² Aantal lagen 7 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
11096 m²
In units vanaf
70 m²
Aantal verdiepingen
7

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring