Terug naar de resultaten
Verhuurd o.v.
Olympiaplein 386 in Tilburg 5022 DX

Olympiaplein 386

5022 DX Tilburg
Huurprijs op aanvraag
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 961 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Olympiaplein 386, (5022 DX) Tilburg

Meerdere multifunctionele nieuwbouw ruimtes beschikbaar!

LIGGING
Stappegoor ligt op een zeer herkenbare locatie aan de A58 in Tilburg Zuid. Het gebied wordt ontsloten door de Stappegoorweg en de Goirleseweg welke...
Lees meer

Omschrijving

Olympiaplein 386, (5022 DX) Tilburg

Meerdere multifunctionele nieuwbouw ruimtes beschikbaar!

LIGGING
Stappegoor ligt op een zeer herkenbare locatie aan de A58 in Tilburg Zuid. Het gebied wordt ontsloten door de Stappegoorweg en de Goirleseweg welke direct aansluiten op de Ringbaan Zuid (te bereiken via afslag 11 Goirle van de A58). Door de vele faciliteiten die Stappegoor biedt, heeft de locatie een regionale aantrekkingskracht.

In de plint van de nieuwe Jumbo Foodmarkt aan het Olympiaplein in Stappegoor wordt een commerciële ruimte gerealiseerd. Jumbo Foodmarkt is een grote nieuwe gebruiker in Stappegoor in Tilburg Zuid. Stappegoor is een levendig gebied en er valt steeds meer te beleven. In Stappegoor kan je wonen, sporten, studeren, uitgaan en binnenkort ook boodschappen doen in een Jumbo Foodmarkt met een vloeroppervlak van maar liefst 4.400 m2.

BIJZONDERHEDEN
Uitermate functioneel en representatief object t.b.v 'dienstverlening'; helaas is het maximum voor detailhandel en horeca bereikt.

BEREIKBAARHEID
Voor zowel automobilisten, fietsers als met het openbaar vervoer is Stappegoor uitstekend bereikbaar. De twee belangrijkste afslagen van de A58 ter hoogte van Tilburg bevinden zich op zeer korte afstand en leiden direct naar het gebied. Vanaf het station rijdt stadsbus 1 of bus 601 naar Stappegoor.

DOELGROEP
Volgens opgave van de gemeente Tilburg is het vigerende bestemmingsplan 'Stappegoor 2013', en heeft het de bestemming Detailhandel. Verder hebben de ruimtes de functieaanduidingen Dienstverlening en horeca tot en met categorie 2, helaas is het maximum voor detailhandel en horeca bereikt waardoor de beschikbare ruimte alleen nog geschikt is voor 'dienstverlening'/

ALGEMEEN
De commerciële ruimte in de plint van de Jumbo ligt met z’n lange zijde aan het Olympiaplein. De ruimte is op te delen in meerdere units. Aan hetzelfde plein zit ook sportcomplex T’Kwadraat en de bioscoop Euroscoop. Onder het Olympiaplein zit parkeergarage Stappegoor die een uitgang op het plein zelf heeft. Op het plein komt een groenvoorziening met zitgelegenheid.

OPPERVLAKTEN
Totaal BVO: ca. 961 m²
Totaal VVO: ca. 934 m²

In units te huur vanaf ca. 200 m2


KADASTRAAL
Gemeente: Tilburg
Sectie en nummer(s): Z, 1452

PARKEREN
Er is volop parkeermogelijkheid (tegen een gunstig dagtarief). De moderne parkeergarage Stappegoor heeft nu al 860 plaatsen waaronder een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s. Tijdens de bouw van de Jumbo wordt deze capaciteit met 300 plaatsen uitgebreid naar 1.160. De nieuwe Jumbo Foodmarkt krijgt zelf ook nog eens 200 (half) ondergrondse parkeerplaatsen. Voor de IJsbaan zijn ook nog eens 450 parkeerplaatsen op maaiveld.

Daarnaast zijn er na realisatie van de Foodmarkt twee fietsenstallingen met volop stallingsmogelijkheden. De bereikbaarheid per fiets wordt verbeterd door de aanleg van een nieuwe fietstunnel onder de Ringbaan Zuid.

De Foodmarkt staat garant voor het trekken van veel consumenten. Profiteer daarom van de traffic die Jumbo en de overige aanwezige publiekstrekkers genereren.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verhuurd onder voorbehoud Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 961 m² Verkoopoppervlakte 934 m² Frontbreedte 5630 cm Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
961 m²
In units vanaf
200 m²
Verkoop vloeroppervlakte
934 m²
Frontbreedte
5630 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.