Terug naar de resultaten
Te huur
Ringbaan-Noord 3 in Tilburg 5013 EA

Ringbaan-Noord 3

5013 EA Tilburg
Vraagprijs € 80,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Ringbaan Noord 3 (5013 EA) Tilburg
BUSINESS CENTER

ALGEMEEN
Meerdere multifunctionele ruimtes beschikbaar!! De beschikbare ruimtes zijn gelegen op de begane grond van dit Business Center op toplocatie.

LIGGING
De te verhuren ruimtes zijn gesitueerd aan de Ringbaan Noord, Tilburg. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 95 m² In units vanaf 95 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Ringbaan Noord 3 (5013 EA) Tilburg
BUSINESS CENTER

ALGEMEEN
Meerdere multifunctionele ruimtes beschikbaar!! De beschikbare ruimtes zijn gelegen op de begane grond van dit Business Center op toplocatie.

LIGGING
De te verhuren ruimtes zijn gesitueerd aan de Ringbaan Noord, Tilburg. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De goede aansluiting op het wegennetwerk en de ringbanen zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto middels de ringbanen (Tilburg-Waalwijk-Den Bosch-Eindhoven-Breda) en de noordwesttangent die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer netwerk.

BIJZONDERHEDEN
Uitermate functioneel en representatief bedrijfs -/kantoorobject met volop parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerterrein.

DOELGROEP
Het object beschikt over de bestemming ‘Gemengd-2’ en is bestemd voor:
- kantoren;
- dienstverlening;

Uitermate geschikt voor financiële instellingen als een accountant of bijv. webdesigners/-bouwers, social media experts, fotograaf/video bedrijven alsmede DTP'ers.

OPPERVLAKTEN
Begane grond
95 m² kantoorruimte, exclusief gezamenlijk te gebruiken entree, hal en toilet.

PARKEREN
Voor het object zijn diverse openbare parkeerplaatsen gesitueerd. Daarnaast zijn er mogelijkheden om op achtergelegen parkeerterrein parkeerplaatsen te huren.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 80,-- per m² per jaar
Parkeren: € 40,-- per parkeerplaats per maand
Genoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 20,-- per m² per jaar
- Schoonmaak (gemeenschappelijke ruimtes)
- Onderhoud buitenterrein
- Voorschot Gas, water en licht

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden, op korte termijn.

HUURPERIODE
5 jaar + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 80,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 95 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerplaats p/j € 40,- incl. BTW Diversen In units vanaf 95 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie Bedrijventerrein Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
95 m²
In units vanaf
95 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring