Terug naar de resultaten
Te huur
Ringbaan-Noord 193 in Tilburg 5046 AB

Ringbaan-Noord 193

5046 AB Tilburg
Vraagprijs € 110,- p.m² p.j.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1678 m² In units vanaf 839 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

RINGBAAN-NOORD 193 (5046 AB) TILBURG

Representatieve kantoorruimte gelegen op zichtlocatie. 

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes. Het kantoorobject betreft een uiterst representatief maar bovenal...
Lees meer

Omschrijving

RINGBAAN-NOORD 193 (5046 AB) TILBURG

Representatieve kantoorruimte gelegen op zichtlocatie. 

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes. Het kantoorobject betreft een uiterst representatief maar bovenal functioneel kantoorgebouw. U kiest voor een uitstekende bereikbaarheid, representatieve uitstraling en functioneel in te delen kantoorruimte.

LIGGING
Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De goede aansluiting op het wegennetwerk, de ringbanen en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw en een aantrekkelijk verzorgingsgebied.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto middels de ringbanen (Tilburg-Waalwijk-Den Bosch-Eindhoven-Breda) en de noordwesttangent die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer netwerk.

DOELGROEP/BESTEMMING
Volgens opgave van de gemeente Tilburg is het vigerende bestemmingsplan 'Oude stad Noordwest 2016', en is de grond bestemd voor diverse bedrijven als genoemd in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën tot en met 3.1. 

OPPERVLAKTE
Circa  1678 m² kantoorruimte.

Circa 839m² 1e verdieping;
Circa 839 m² 2e verdieping.

PARKEREN
Op eigen afsluitbaar parkeerterrein aan de achterzijde van het kantoorgebouw zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 110,- per m2 per jaar exclusief servicekosten en BTW.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op basis van het jaarprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OPLEVERING
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW kantoor -en overige bedrijfsruimten met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1678 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 839 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1678 m²
In units vanaf
839 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.