Terug naar de resultaten
Te huur
Technopol 29 in Tilburg 5026 SB

Technopol 29

5026 SB Tilburg
Vraagprijs € 125,- p.m² p.j.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TECHNOPOL 29 (5026 SB) TILBURG

Een unieke kans om u te vestigen op deze zichtlocatie in het gebouw waar “Mutsaers Textiles” inmiddels een jaar is gevestigd.
Wij zijn hiervoor op zoek naar partij die onafhankelijk functioneert maar toch past bij de huidige huurders en hun manier...
Lees meer

Omschrijving

TECHNOPOL 29 (5026 SB) TILBURG

Een unieke kans om u te vestigen op deze zichtlocatie in het gebouw waar “Mutsaers Textiles” inmiddels een jaar is gevestigd.
Wij zijn hiervoor op zoek naar partij die onafhankelijk functioneert maar toch past bij de huidige huurders en hun manier van werken.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende architectuur en goed ingedeelde ruimtes. Centraal gelegen nabij alle uitvalswegen op hét bedrijventerrein van Tilburg, T58. U kiest voor een uitstekende bereikbaarheid, representatieve uitstraling. Het object beschikt over enkele parkeerplaatsen.

LIGGING
Het bedrijfsobject is gelegen aan Maidstone op hét bedrijventerrein van Tilburg, T58! De ligging is uniek door haar exposure aan de Turnhoutsebaan/Blaakweg. T58 sluit perfect aan op de autosnelwegen N630 (Tilburg-België), A65 (Tilburg-Den Bosch), A58 (Eindhoven-Amsterdam-Rotterdam) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken.

Met zijn ideale bereikbaarheid is Tradepark 58 een courante locatie. Gelegen aan de A58 aan de zuidkant van Tilburg biedt de groene omgeving inspiratie aan innovatieve ondernemers. Bomen, ruimte en een fraaie recreatieplas beheersen het beeld. Door centraal parkmanagement wordt de kwaliteit ook op lange termijn gegarandeerd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. Zowel met Openbaar Vervoer (bushalte op circa 100 m afstand van het object) als met personenauto en vrachtvervoer is de locatie goed bereikbaar. De locatie is op steenworp afstand gelegen van de Rijkssnelweg A58, welke een directe aansluiting heeft op de Rijkssnelwegen A65 ('s-Hertogenbosch) en A58 (Eindhoven-Amsterdam-Breda-Rotterdam), als mede de N630 (België).

DOELGROEP/BESTEMMING
(zakelijke) dienstverlening.

OPPERVLAKTE
Circa 55m² kantoorruimte

PARKEREN

VOORZIENINGEN
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van;
- verwarming middels vloerverwarming (eigen C.V.-ketel op gas) i.c.m. heaters
- airconditioning
- liftinstallatie
- brandpreventiemiddelen
- separate heren- en damestoiletten
- mindervalide toilet
- restauratieve voorziening met complete pantry

HUURPRIJS
€ 125,- exclusief BTW en per m2 per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
In overleg.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud eigenaar/verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 55 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring