Terug naar de resultaten
Te huur
Jules De Beerstraat 14 in Tilburg 5048 AH

Jules de Beerstraat 14

5048 AH Tilburg
Huurprijs € 395,- p.m.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 34 m² In units vanaf 34 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Jules de Beerstraat 14 (5048 AH) TILBURG

ALGEMEEN
Meerdere kantoorruimtes beschikbaar!! De beschikbare ruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping van dit verzamelgebouw gelegen op industrieterrein Kraaiven.

LIGGING
De te verhuren bedrijfsruimte maakt deel uit...
Lees meer

Omschrijving

Jules de Beerstraat 14 (5048 AH) TILBURG

ALGEMEEN
Meerdere kantoorruimtes beschikbaar!! De beschikbare ruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping van dit verzamelgebouw gelegen op industrieterrein Kraaiven.

LIGGING
De te verhuren bedrijfsruimte maakt deel uit van een verzamel complex, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, Jules de Beerstraat. Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit complex

Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit industrieterrein van ruim 200 hectare is vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein; grootschalige handels- en productiebedrijven bepalen het beeld. De circa 150 bedrijven bieden werk aan ruim 7000 mensen.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein uitermate goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
- kantoren;
- dienstverlening;

OPPERVLAKTEN
Unit 14-01 | 36m2 kantoorruimte
Unit 14-06 | 34m2 kantoorruimte

PARKEREN
Voor het object zijn diverse openbare parkeerplaatsen gesitueerd.

HUURPRIJS
Unit 14-01 | € 395,- excl. servicekosten
Unit 14-06 | € 395,- excl. servicekosten

SERVICEKOSTEN
€ 50,-- per maand
- Schoonmaak (gemeenschappelijke ruimtes)
- Onderhoud buitenterrein

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
1 jaar + 1 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 395,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 34 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 34 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
34 m²
In units vanaf
34 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring