Naber Makelaars

Spoorlaan 400
5038 CG Tilburg
Tel: 013 - 5 400 700
info@naber.nl
Maidstone 8, 5026 SK Tilburg, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 130,- p.m² p.j.
Maidstone 8 in Tilburg 5026 SK

Omschrijving

MAIDSTONE 8 (5026 SK) TILBURG

Laat u verrassen door dit unieke object, bovengemiddeld representatief en gelegen op een toplocatie!

ALGEMEEN
Een unieke kans om u te vestigen op deze zichtlocatie.
Wij zijn voor eigenaar/ gebruiker op zoek naar partij die onafhankelijk functioneert maar toch past bij de huidige gebruikers en hun manier van werken.

LIGGING
Het bedrijfsobject is gelegen aan Maidstone op hét bedrijventerrein van Tilburg, T58! De ligging is uniek door haar exposure aan de Turnhoutsebaan/Blaakweg, dit geeft u de mogelijkheid uw organisatie de maximale exposure te geven. De omgeving bestaat uit soortgelijke kleinschalige en middelgrote ondernemingen. T58 sluit perfect aan op de autosnelwegen N630 (Tilburg-België), A65 (Tilburg-Den Bosch), A58 (Eindhoven-Amsterdam-Rotterdam) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken.

Met zijn ideale bereikbaarheid is Tradepark 58 een courante locatie. Gelegen aan de A58 aan de zuidkant van Tilburg biedt de groene omgeving inspiratie aan innovatieve ondernemers. Bomen, ruimte en een fraaie recreatieplas beheersen het beeld. Door centraal parkmanagement wordt de kwaliteit ook op lange termijn gegarandeerd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. Zowel met Openbaar Vervoer (bushalte op circa 100 m afstand van het object) als met personenauto en vrachtvervoer is de locatie goed bereikbaar. De locatie is op steenworp afstand gelegen van de Rijkssnelweg A58, welke een directe aansluiting heeft op de Rijkssnelwegen A65 ('s-Hertogenbosch) en A58 (Eindhoven-Amsterdam-Breda-Rotterdam), als mede de N630 (België).

OPPERVLAKTE
Circa 250 m² separate kantoorruimte
Circa 26 m² buitenruimte (patio)

PARKEREN
Op eigen afsluitbaar parkeerterrein zijn enkele parkeerplaatsen voor verhuur aanwezig. Daarnaast is er de mogelijkheid tot openbaar parkeren in de nabije omgeving, zogenoemde groene plinten.

VOORZIENINGEN
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van;
- verwarming middels vloerverwarming (eigen C.V.-ketel op gas)
- airconditioning
- liftinstallatie
- brandpreventiemiddelen
- kantoorruimte voorzien van systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen voorzien van lichtkoepels.
- separate heren- en damestoiletten
- mindervalide toilet
- doucheruimte
- restauratieve voorziening met complete pantry
- glasvezel aanwezig (hier kan een huurder zich op abonneren)
- aparte serverruimte
- lunchgedeelte met toegang tot mooi, ruim, overdekt terras met schitterend uitzicht over de surfplas
- patio

HUURPRIJS
Op aanvraag. 

INDEXERING
Jaarlijkse indexering.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud eigenaar/verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 130,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 250 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig