Terug naar de resultaten
Te huur
Spoorlaan 45 in Tilburg 5038 CB

Spoorlaan 45

5038 CB Tilburg
Vraagprijs € 250,- p.m² p.j.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² In units vanaf 40 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

SPOORLAAN 45 (5038 CB) TILBURG

Winkelruimte gelegen op een dynamische locatie en een ander publiek dan een winkelstraat. Welkom op het station. Stations van nu zijn echte ontmoetingsplekken. Op ieder tijdstip van de dag vol drukte en beweging.

LIGGING
De te verhuren...
Lees meer

Omschrijving

SPOORLAAN 45 (5038 CB) TILBURG

Winkelruimte gelegen op een dynamische locatie en een ander publiek dan een winkelstraat. Welkom op het station. Stations van nu zijn echte ontmoetingsplekken. Op ieder tijdstip van de dag vol drukte en beweging.

LIGGING
De te verhuren winkelruimte is gelegen op een herkenbare locatie in Tilburg namelijk de NS station. Klanten hebben weinig tijd, producten moeten daarom snel te vinden zijn en vlug betalen. Dat betekent: een smaller assortiment, een overzichtelijke inrichting en een snel kassa-proces. Ook de openingstijden zijn vaak ruimer. Een deel van de winkels is zelfs 24 uur per dag geopend. Mensen komen niet alleen om de trein te halen. Je vindt er divers winkels, eetgelegenheden, koffie-en borrelplekken, maar ook vergaderruimtes. Natuurlijk is er een gevarieerd ' to-go' aanbod. In andere delen van de station genieten bezoekers juist langer van de sfeer en het aanbod van goede restaurants leuke winkels en barretjes zoals:
- Smullers
- Servicepunt NS
- GWK
- Eazie
- Broodzaak

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. Zowel met Openbaar Vervoer (NS station) als met personenauto en vrachtvervoer is de locatie goed bereikbaar.

DOELGROEP
Non-food Retail

OPPERVLAKTEN
Totaal: ca. 140m² bvo
Waarvan magazijnruimte: ca. 40m² bvo

HUURPRIJS
€ 250,00 exclusief BTW per m² per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg, per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 250,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1961 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 5500 cm Diversen In units vanaf 40 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
40 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
5500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring