Terug naar de resultaten
Te huur
Bredaseweg 234 in Tilburg 5038 NM

Bredaseweg 234

5038 NM Tilburg
Vraagprijs € 125,- p.m² p.j.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bredaseweg 234, 5038 NM TILBURG

Representatieve kantoorruimte op top locatie!

LIGGING
De kantoorruimte op de tweede verdieping ligt op een zeer markante locatie aan de Bredaseweg in het centrum van Tilburg, schuin tegenover de monumentale watertoren. De ruimte maakt...
Lees meer

Omschrijving

Bredaseweg 234, 5038 NM TILBURG

Representatieve kantoorruimte op top locatie!

LIGGING
De kantoorruimte op de tweede verdieping ligt op een zeer markante locatie aan de Bredaseweg in het centrum van Tilburg, schuin tegenover de monumentale watertoren. De ruimte maakt deel uit van een complex van kantoorruimtes. Dit deel van de Bredaseweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van een groot aantal dienstverleners, waaronder makelaars, uitzendbureaus, assurantiekantoren, kappers en dergelijke.

BEREIKBAARHEID
Zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

DOELGROEP
De te verhuren kantoorruimte leent zich uitermate goed voor een zakelijke dienstverlener als accountants, uitzendorganisaties, makelaarskantoren en overige branche gelieerde bedrijven. 

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 215.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

OPPERVLAKTEN
Totaal circa 100 m² kantoorruimte

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg in de directe omgeving.

VOORZIENINGEN
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, en is onder andere voorzien van:
- representatieve entree;
- pantry; 
- toiletgroep;
- spreekkamer; 
- noodverlichting;

HUURPRIJS
Op aanvraag. 

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100)

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1992 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring