Terug naar de resultaten
Verkocht
Aphroditestraat 31 in Tilburg 5047 TW

Aphroditestraat 31

5047 TW Tilburg
Vraagprijs € 149.500,- k.k. Vraagprijs € 1.100,- p.m.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 125 m² In units vanaf 125 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

APHRODITESTRAAT 31 (5047 TW) TILBURG

Algemeen
Het kantoorobject aan de Aphroditestraat 31 maakt onderdeel uit van het plan Aphroditestraat. Dit plan bestaat uit 28 commerciële ruimtes en is ontworpen door Architectenbureau  Studio Van Hees. Het project is ruim opgezet en...
Lees meer

Omschrijving

APHRODITESTRAAT 31 (5047 TW) TILBURG

Algemeen
Het kantoorobject aan de Aphroditestraat 31 maakt onderdeel uit van het plan Aphroditestraat. Dit plan bestaat uit 28 commerciële ruimtes en is ontworpen door Architectenbureau  Studio Van Hees. Het project is ruim opgezet en heeft hoge esthetische uitstraling.  De bedrijfsunits staan in een U-vorm omzoomd door groenvoorzieningen.

Locatie
Dit bijzondere pand  ligt op bedrijventerrein Vossenberg I in het noordwestelijke deel van Tilburg, tegenover Mc Donalds, nabij Hornbach. In de directe nabijheid van deze locatie zijn tevens grote perifere detailhandelswinkels van o.a. Karwei en Praxis en diverse grote handelsondernemingen gevestigd. De bereikbaarheid van deze zichtlocatie vanuit het centrum van Tilburg alsmede vanuit de Reeshof  is zeer goed. De bereikbaarheid naar de omliggende plaatsen als Waalwijk en Breda is eveneens uitstekend via o.a. de A-58 en via de N 261 naar de A-59. 

Bereikbaarheid
Per auto en vrachtverkeer
Bedrijventerrein Vossenberg heeft via de noordelijke Tangent een directe verbinding met de snelweg A261 Tilburg – Waalwijk (richting A59), de snelweg A58 (Vlissingen – Breda – Eindhoven) en de N65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch). Derhalve is het object vanuit allerlei richtingen goed te bereiken.

Per openbaar vervoer en fiets
Vanuit het centraal station van Tilburg wordt een directe busverbinding onderhouden met het bedrijventerrein. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 10 minuten loopafstand gelegen van het object. Middels de aanleg van meerdere fietsbruggen vanuit de wijk De Reeshof is het bedrijventerrein ook uitstekend bereikbaar per fiets.

Oppervlakte
Begane grond:    circa 125 m²     

Begane grond
Entree naar representatieve toegangshal voorzien van separaat heren en damestoilet,, luxe keuken, twee ruime kantoorkamers, spreekkamer.

Parkeren
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar voor eigen gebruik. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen vrij voor bezoekers.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is voorzien van onder andere de navolgende zaken:    
- systeemplafonds met inbouwarmaturen;    
- keuken;
- alarminstallatie;
- vloerafwerking middels tapijt;    
- glasvezel;
- toiletgroep;    
- CV-installatie;

Huurvraagprijs
€ 1.100,-- per maand, exclusief service kosten BTW.

Huurtermijn
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren, doch andere periode bespreekbaar.

Waarborgsom
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur en de verschuldigde omzetbelasting. 

Indexering    
Jaarlijks conform CPI-prijsindexcijfer CPI alle huishoudens, (2015 = 100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). 

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Oplevering
In overleg.

Koopvraagprijs:
€ 149.500,- k.k.

Opleverdatum:
Aanvaarding in overleg

Voorbehoud en gunning:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 149.500,- kosten koper Vraagprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 125 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 125 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.