Terug naar de resultaten
Verkocht
Sint Annaplein 16 in Tilburg 5038 TV

Sint Annaplein 16

5038 TV Tilburg
Prijs op aanvraag
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 425 m² In units vanaf 45 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

ST. ANNAPLEIN 16 (5038 TV) TILBURG

LIGGING
De winkelruimte met bovengelegen woonruimte is gelegen aan het St. Annaplein, aan de centrumzijde van de populaire Korvelseweg. Er is een grote diversiteit op gebied van het winkelaanbod in de omgeving. Van landelijke ketens tot lokale,...
Lees meer

Omschrijving

ST. ANNAPLEIN 16 (5038 TV) TILBURG

LIGGING
De winkelruimte met bovengelegen woonruimte is gelegen aan het St. Annaplein, aan de centrumzijde van de populaire Korvelseweg. Er is een grote diversiteit op gebied van het winkelaanbod in de omgeving. Van landelijke ketens tot lokale, zelfstandige ondernemers. In het gebied zijn diverse bestemmingen mogelijk, van horeca tot en met detailhandel, waardoor de Korvel een van de meest diverse winkelgebieden van Tilburg is.

Het St. Annaplein is middels diverse toegangswegen te bereiken zoals Korvelseweg, Ringbaan-Zuid en de Bredaseweg, ongeveer 5 autominuten van de snelweg en binnen enkele minuten loopafstand vanuit de Tilburgse binnenstad.

BIJZONDERHEDEN
Zeer fraaie, karakteristieke en representatieve uitstraling voorzien van het hedendaagse comfort, mede middels brede pui van 8,5 m1. De winkelruimte is ruim in opzet en speels in te delen, dit geldt tevens voor het bovenliggende appartement waarbij veel licht middels natuurlijke daglicht de woning binnentreedt. Er is in 2012 een zeer ruime garage c.q. magazijn gebouwd aan de achterzijde van het woon/winkelpand. De garage is te bereiken middels een afgesloten toegangspoort gesitueerd aan Kloosterstraat.

Het appartement is voorzien van een moderne keuken evenals badkamer. Waarbij er een afgescheiden buitenruimte gecreëerd is, welke middels de woonkeuken te betreden is. In het appartement zijn op de eerste verdieping de keuken en leefruimte te vinden waarbij separaat een aansluiting bevestigd is voor wasmachine en droger.

Op de tweede verdieping zijn de slaapvertrekken gesitueerd waarbij middels de overloop toegang tot badkamer verschaft wordt. Drie ruim opgezette slaapkamers zorgen voor een rustige plek in de drukke winkelstraat.

BESTEMMING
De woon/winkelruimte leent zich voor lokale ondernemers en tevens voor beleggers. Er bestaat de mogelijkheid om diverse appartementen met eigen voorzieningen te creëren. Waarbij opgelet dient te worden dat 50% van de begane grond voor winkelruimte ingericht dient te worden.
Beschrijving middels bestemmingsplan CENTRUM 2008:
A. Detailhandel
B. Kantoren
C. Maatschappelijke instellingen
D. Recreatie
E. Sport
F. Dienstverlening (maatschappelijk en zakelijk)
G Wonen (min 50% van begane grond vloeroppervlak dient bestemming A t/m F ingevuld te worden)

INDELING
Begane grond is ingericht als winkelruimte met een oppervlak van 225 m2. Waarbij er een afgesloten kantoorruimte gecreëerd is.
Tevens is er middels patio de garage/magazijn met grote overheaddeur (85 m2) te bereiken.

Eerste verdieping (circa 45 m2) overloop met toilet waarbij geschakeld de leefruimte en woonkeuken toegang geven tot de buitenruimte die weer geschakeld zit aan een hobbyruimte/bar (25 m2).

Tweede verdieping (circa 45 m2) is een overloop met toegang tot badkamer en drie ruime slaapvertrekken, waarvan twee ruimtes aan de voorzijde van het pand gesitueerd zijn.

VRAAGPRIJS
€ 495.000,- k.k.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Koopakte conform NVM 2014 modelkoopovereenkomst met eventueel benodigde aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1911 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 425 m² Verkoopoppervlakte 225 m² Perceeloppervlakte 372 m² Frontbreedte 850 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 45 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Belegging Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
425 m²
In units vanaf
45 m²
Verkoop vloeroppervlakte
225 m²
Frontbreedte
850 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Belegging
Beleggingstype
Winkelruimte
Regio
Noord-Brabant
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
3
Oppervlakte
425 m²
Aantal huurders
1
Bruto aanvangsrendement
8%

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.