Terug naar de resultaten
Verkocht
Kraaivenstraat 23 13 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 23 13

5048 AB Tilburg
Koopprijs € 169.000,- k.k. Huurprijs € 1.175,- p.m.
013 - 5 400 700

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 226 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kraaivenstraat 23-13 (5048 AB) Tilburg

Turn-key multi functionele ruimte!

LIGGING
De te verkopen/verhuren kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat....
Lees meer

Omschrijving

Kraaivenstraat 23-13 (5048 AB) Tilburg

Turn-key multi functionele ruimte!

LIGGING
De te verkopen/verhuren kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw.

Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit industrieterrein van ruim 200 hectare is vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein; grootschalige handels- en productiebedrijven bepalen het beeld. De circa 150 bedrijven bieden werk aan ruim 7000 mensen. Op Kraaiven zijn onder andere de geur- en smaakstoffenfabrikant IFF, het hoofdkantoor van Fabory (groothandel in bevestigingsmaterialen) en Banner Pharmacaps Europe (farmacie) gevestigd. Daarnaast bevinden zich op Kraaiven o.a. een betonfabriek en een aantal voedings- en genotmiddelenfabrieken (Van de Breggen, Maitre Paul). Aan de Kraaivenstraat en omgeving, langs de A261 richting Waalwijk zijn de afgelopen tien jaar een groot aantal autobedrijven neergestreken waardoor een heuse autoboulevard ontstaan is.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen N261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein uitermate goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
Bedrijven en overige gebruiksmogelijkheden.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.

De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

OPPERVLAKTE
Circa 226 m² kantoorruimte.

OPLEVERNIVEAU
- pantry;
- toilet;
- radiatoren, gedeeltelijk in combinatie met airconditioning;
- systeemplafond met armaturen in de kantoorruimte;
- elektra-aansluiting (3 x 125 Amp).

PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein gelegen waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is, een huurder krijgt 2 eigen parkeerplaatsen toegewezen.

HUURPRIJS
€ 1.250,- exclusief 21% BTW en servicekosten per maand.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch is de (kortere) huurperiode bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte )kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

KOOPSOM
€ 169.000,- k.k.

OVEREENKOMST
Koopakte conform NVM modelkoopovereenkomst met eventueel benodigde aanvullingen

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 169.000,- kosten koper Huurprijs € 1.175,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 226 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Aan vaarwater, Industrieterrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
226 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.