Terug naar de resultaten
Verhuurd
Koningsplein 5 in Tilburg 5038 WG

Koningsplein 5

5038 WG Tilburg
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR KONINGSPLEIN 5 (5038 WG) TILBURG

ALGEMEEN
De ruimte op de kop van een plint van een appartementengebouw met een totale oppervlakte van ca. 150 m² is gelegen in centrum van Tilburg. Door de hoogte, ca. 4 meter betreft het een unieke ruimte met een speelse indeling.
Drie zijden van het object zijn voorzien van glas, hierdoor is er veel lichtinval en heeft de ruimte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR KONINGSPLEIN 5 (5038 WG) TILBURG

ALGEMEEN
De ruimte op de kop van een plint van een appartementengebouw met een totale oppervlakte van ca. 150 m² is gelegen in centrum van Tilburg. Door de hoogte, ca. 4 meter betreft het een unieke ruimte met een speelse indeling.
Drie zijden van het object zijn voorzien van glas, hierdoor is er veel lichtinval en heeft de ruimte een open uitstraling.
De ruimte is momenteel nog in gebruik als kantoor voor de bouwbegeleiding van Stadskantoor 2 maar is vanaf 1 april 2023 beschikbaar.
Naast het gebruik als kantoorruimte zijn ook detailhandel en lichte horeca toegestaan.

LIGGING
Hartje centrum, op een zichtlocatie tussen het Koningsplein en de Paleisring, tegenover Stadskantoor 2.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid zowel met eigen- als met openbaar vervoer is zeer goed. Het NS-station bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand. Ook zijn er bushaltes op loopafstand gelegen.

OPPERVLAKTE
ca. 150m2 VVO

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk in de parkeergarages, 'Koningsplein' en de 'Emmapassage', het gratis stallen van fietsen kan in de fietsenkelder aan de Paleisring

VOORZIENINGEN
De ruimte is voorzien van:
• Vloerverwarming en heteluchtverwarming
• Verkoopruimte op zowel begane grond als in souterrain
• Glazen pui aan drie zijden
• Frontbreedte ca. 13.50 meter
• De begane grond heeft een bovengemiddelde hoogte van ca. 4 meter
• Sanitair (in souterrain)

HUURPRIJS
Op aanvraag

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 450,- per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Per 1 april 2023 is de ruimte beschikbaar.

HUURPERIODE
De huurperiode is bespreekbaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief evt. servicekosten en BTW).

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte, (kantoor- en overige bedrijfsruimten) danwel volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model oktober 2012, Winkelruimte en overige bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW bedrijfsruimte met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Servicekosten € 450,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 150 m² Energie Energieklasse C Energie einddatum 25-01-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Toilet, pantry
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring