It's worth it.

Inzicht is een van de belangrijkste zaken bij het aan- of verkopen van onroerend goed. En dat inzicht geeft Naber Bedrijfshuisvesting u graag via een realistisch en nauwkeurig waardeoordeel: wat is een object precies waard?
 
Gecertificeerd en geregistreerd
Interesse in een taxatie, uitgevoerd door de professionals van Naber Bedrijfshuisvesting? It's worth it. Indien u de waardebepaling aan ons uitbesteedt, kiest u voor kwaliteit. Onze taxateurs zijn gecertificeerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en geregistreerd bij VastgoedCert, TMI, NWWI en NVM. Het NRVT-lidmaatschap garandeert u de hoogst mogelijke graad van deskundigheid, aangezien het NRVT onze taxateurs voortdurend voedt met de laatste actualiteiten, richtlijnen en inzichten. Hierdoor blijven onze deskundigen volledig up-to-date.
 
Goed om te weten:
  • Naber Bedrijfshuisvesting staat voor u klaar bij uiteenlopende taxatiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan taxaties omtrent: Financiering - Aankoop - Verkoop - Balans/Jaarrekening - Fiscaal- WOZ - Huurprijsaanpassingen winkelruimten (303-taxaties) - Projectontwikkeling.
     
  • Behoefte aan een onafhankelijke en betrouwbare taxatie? Schakel de aan Naber Bedrijfshuisvesting verbonden NVM-businesstaxateur in. Doordat de NVM lid is van TEGoVA, vinden wij tevens aansluiting bij internationale standaarden, European Valuation Standards (EVS).
     
  • Ook de TMI-taxaties, uitgevoerd door aan Naber Bedrijfshuisvesting verbonden erkende TMI-taxateurs, zijn van hoog niveau. We verwerken deze taxaties binnen het officiële Taxatie Management Systeem van het Taxatie Management Instituut, waarmee ze voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI.
 
Kies voor kwaliteit. De taxateurs van Naber Bedrijfshuisvesting zijn altijd up-to-date.