Terug naar de resultaten
Te huur
Burgemeester Brokxlaan 1680 in Tilburg 5041 SG

Burgemeester Brokxlaan 1680

5041 SG Tilburg
€ 180,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

BURGEMEESTER BROKXLAAN 1680, TILBURG

LIGGING
In de Spoorzone versmelten oud en nieuw, ruig en verfijnd, reuring en rust, individualiteit en openheid, wonen, werken en leven. Een gebied dat in trek is bij jong en oud, starters en professionals, levensgenieters en early adapters. Het gebied kent reeds een uitdagende mix van functies welke in de toekomst alleen nog maar zullen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 3218 m² In units vanaf 200 m²
Lees meer

Omschrijving

BURGEMEESTER BROKXLAAN 1680, TILBURG

LIGGING
In de Spoorzone versmelten oud en nieuw, ruig en verfijnd, reuring en rust, individualiteit en openheid, wonen, werken en leven. Een gebied dat in trek is bij jong en oud, starters en professionals, levensgenieters en early adapters. Het gebied kent reeds een uitdagende mix van functies welke in de toekomst alleen nog maar zullen toenemen in aantal en diversiteit.

Spoorzone Tilburg is hét nieuwe en baanbrekende talent- en innovatiedistrict van Nederland. Grenzend aan het station en goed verbonden met stad, regio en land biedt het de ideale uitvalsbasis voor je bedrijf. Hier, in het hart van de stad, wordt hard gewerkt aan de toekomst. Het is een kennisgedreven ecosysteem gebouwd voor en door creatieve ondernemers met interactieve technologieën en gedrag als basis. De aanwezigheid van Tilburg University, ROC Tilburg en Fontys Hogescholen zorgt voor kennis, talent en visie. Het gebied zelf is compact en biedt een life long stay voor ondernemers van startup tot scale-up en verder.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met eigen vervoer. De Spoorlaan staat aan de westzijde in verbinding met Ringbaan West. Via Ringbaan West is de snelweg A58 (Eindhoven – Breda) binnen enkele autominuten te bereiken, alsmede de N261 naar Waalwijk.

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Het Centraal Station van Tilburg is op ca. 2 minuten loopafstand gelegen, het regionale busstation is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand.

PARKEREN
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid, zowel aan de achterkant als in de ondergelegen parkeerkelder, totaal van ongeveer 45 beschikbare parkeerplaatsen voor verhuur.
Bovendien is er naast het gebouw de recent geopende en ruim opgezette "Parkeergarage Spoorzone Zwijsen" te vinden.

GEBOUWINFORMATIE
De beschikbare kantoorruimtes van in totaal ca. 3.218,3 m² zijn als volgt over de verschillende bouwlagen verdeeld.
- Begane grond: ca. 700,0 m² kantoorruimte (exact metrage in nader overleg te bepalen)
- Verdieping 3: ca. 770,3 m² kantoorruimte
- Verdieping 4: ca. 874,0 m² kantoorruimte
- Verdieping 5: ca. 874,0 m² kantoorruimte

ENERGIELABEL
De kantoorruimte is geclassificeerd met een energielabel A++, wat duidt op een uitzonderlijke energiezuinigheid van het kantoorgebouw.

HUURPRIJS
€ 180,- per m2 per jaar, exclusief BTW en servicekosten

HUURPRIJS PARKEREN
€ 1.200,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 jaar.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

OPLEVERDATUM
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), vastgesteld op 30 januari 2015 en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, met aanvullingen van verhuurder.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom of Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW en gesteld en afgegeven door een erkende Nederlandse bankinstelling.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring verhuurder/ eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 180,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 3218 m² Energie Energieklasse A++ Energie einddatum 27-01-2025 Diversen In units vanaf 200 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
3218 m²
In units vanaf
200 m²
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring