Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kraaivenstraat 21 12 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 21 12

5048 AB Tilburg
Huurprijs € 450,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

KRAAIVENSTRAAT 21-12 (5048 AB) TILBURG

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.
De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond.

LIGGING
De te verhuren kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 38 m² In units vanaf 38 m²
Lees meer

Omschrijving

KRAAIVENSTRAAT 21-12 (5048 AB) TILBURG

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.
De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de begane grond.

LIGGING
De te verhuren kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw.
Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit industrieterrein van ruim 200 hectare is vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein; grootschalige handels- en productiebedrijven bepalen het beeld. De circa 150 bedrijven bieden werk aan ruim 7000 mensen.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar via de Ringbanen en de Midden-Brabantweg, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen N261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein uitermate goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
Kantoorruimte / (Zakelijke) Dienstverlening

BIJZONDERHEDEN
In het object zijn "Het Perspectief" en "Het Slotenhuis Tilburg" gevestigd. Wij zijn op zoek naar partij die onafhankelijk functioneert en past bij de huidige gebruikers en hun manier van werken.

OPPERVLAKTE
Circa 38m² kantoorruimte gelegen op de begane grond (kantoorruimte 3 op de plattegrond)

OPLEVERNIVEAU
- pantry;
- toilet;
- radiatoren

PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein gelegen waar parkeergelegenheid aanwezig is, een huurder krijgt 1 eigen parkeerplaats toegewezen.

HUURPRIJS
€ 450,- per maand.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden, per direct beschikbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 450,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing ja Servicekosten € 38,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 38 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 38 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
38 m²
In units vanaf
38 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring