Terug naar de resultaten
Te huur
Kraaivenstraat 25 12 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 25 12

5048 AB Tilburg
Huurprijs € 110,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Kraaivenstraat 25-12 (5048 AB) TILBURG

Turnkey en representatieve kantoorruimte aan het Wilhelminakanaal!

ALGEMEEN
De te verhuren ruimte maakt deel uit van het project Willemshoeck fase III en is gelegen aan het Wilhelminakanaal op het markante terrein van het vroegere Mommerscomplex op bedrijventerrein Kraaiven. Op het terrein is in vier fasen een viertal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 172 m² In units vanaf 172 m²
Lees meer

Omschrijving

Kraaivenstraat 25-12 (5048 AB) TILBURG

Turnkey en representatieve kantoorruimte aan het Wilhelminakanaal!

ALGEMEEN
De te verhuren ruimte maakt deel uit van het project Willemshoeck fase III en is gelegen aan het Wilhelminakanaal op het markante terrein van het vroegere Mommerscomplex op bedrijventerrein Kraaiven. Op het terrein is in vier fasen een viertal bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, waarbij elk gebouw zich kenmerkt door verschillende afmetingen en indelingen.

LIGGING
Bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg is een modern industriegebied met een strategische ligging nabij belangrijke snelwegen. Het biedt een variëteit aan ruimtes voor bedrijven van verschillende groottes en sectoren. Kraaiven richt zich op duurzaamheid en heeft een goed functionerende infrastructuur, wat het tot een aantrekkelijke vestigingsplaats maakt voor diverse ondernemingen en een belangrijk economisch knooppunt in de regio.
Gelegen op het industrieterrein Kraaiven is Willemshoeck uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Eindhoven-Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is Willemshoeck uitermate goed te bereiken, met een bushalte op ca. 100 meter van het terrein.

OPPERVLAKTE
172 m2 VVO

PARKEREN
Tot het gehuurde behorende twee parkeerplaatsen op het buitenterrein.

BOUWAARD EN CONSTRUCTIE:
- Traditionele bouw;
- Gevelbekleding in gemodificeerd cederhout;
- Aluminium kozijnen;
- Kwalitatief hoogwaardige materialen.

VOORZIENINGEN
- eigen entree;
- 3 eigen parkeerplaatsen;
- verlaagde systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- sanitaire voorzieningen;
- pantry;
- airconditioning;
- brandveiligheid voorzieningen.

HUURPRIJZEN
€ 110,00 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 120,00 per maand exclusief BTW
Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de benodigde leveringen met betrekking tot Gas, Water, Elektra en Internet.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijsindex reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
In overleg.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting per direct beschikbaar BTW van toepassing ja Servicekosten € 120,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 172 m² Energie Energieklasse A Energie index 0.87 Energie einddatum 27-09-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 172 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
172 m²
In units vanaf
172 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring