Terug naar de resultaten
Verhuurd o.v.
Kraaivenstraat 25 20 in Tilburg 5048 AB

Kraaivenstraat 25 20

5048 AB Tilburg
Vraagprijs € 1.700,- p.m. Verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Kraaivenstraat 25-20, Tilburg

Turn-key bedrijfs-/ kantoorruimte!

LIGGING
De te verhuren bedrijfs-/ kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 274 m² In units vanaf 274 m²
Lees meer

Omschrijving

Kraaivenstraat 25-20, Tilburg

Turn-key bedrijfs-/ kantoorruimte!

LIGGING
De te verhuren bedrijfs-/ kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw.

Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit industrieterrein van ruim 200 hectare is vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein; grootschalige handels- en productiebedrijven bepalen het beeld. De circa 150 bedrijven bieden werk aan ruim 7000 mensen. Op Kraaiven zijn onder andere de geur- en smaakstoffenfabrikant IFF, het hoofdkantoor van Fabory (groothandel in bevestigingsmaterialen) en Banner Pharmacaps Europe (farmacie) gevestigd. Daarnaast bevinden zich op Kraaiven o.a. een betonfabriek en een aantal voedings- en genotmiddelenfabrieken (Van de Breggen, Maitre Paul). Aan de Kraaivenstraat en omgeving, langs de A261 richting Waalwijk zijn de afgelopen tien jaar een groot aantal autobedrijven neergestreken waardoor een heuse autoboulevard ontstaan is.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein uitermate goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
Bedrijven en overige gebruiksmogelijkheden.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.

OPPERVLAKTE
Circa 227 m² bedrijfs-/ kantoorruimte.
Bestaande uit twee bouwlagen.
Begane grond: 137 m²
1e verdieping : 137 m²

OPLEVERNIVEAU
Bedrijfs-/ kantoorruimte
- toilet begane grond;
- toilet eerste verdieping;
- uitgebreide pantry;
- elektrische overheaddeur;

PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein gelegen waar voldoende parkeer- en manoeuvreergelegenheid aanwezig is, een huurder krijgt 2 eigen stallingsplaatsen toegewezen.

HUURPRIJS
€ 1.700,- exclusief BTW per maand.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
5 jaar + 5 jaar, doch is de (kortere) huurperiode bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen

STARTENDE BEDRIJVEN
Startende bedrijven dienen eerst een uittreksel van de kamer van koophandel alsmede een onderbouwd bedrijfsplan over te dragen voor zij in aanmerking komen voor een bezichtiging. 

AUTOBRANCHE
Autobranche gerelateerde bedrijven worden niet toegestaan.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verhuurd onder voorbehoud Vraagprijs € 1.700,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 274 m² Energie Energieklasse A+ Energie einddatum 16-05-2033 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 274 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco
Oppervlakte
274 m²
In units vanaf
274 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring