Terug naar de resultaten
Verhuurd
Ringbaan-Oost 16 in Tilburg 5013 CA

Ringbaan-Oost 16

5013 CA Tilburg
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

RINGBAAN OOST 16 (5013 CA) TILBURG

Multifunctionele bedrijfsruimte aan een van de ringbanen van Tilburg!

LIGGING
Het object is gesitueerd aan de Ringbaan Oost, Tilburg. Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De goede aansluiting op het wegennetwerk, de ringbanen en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² In units vanaf 600 m²
Lees meer

Omschrijving

RINGBAAN OOST 16 (5013 CA) TILBURG

Multifunctionele bedrijfsruimte aan een van de ringbanen van Tilburg!

LIGGING
Het object is gesitueerd aan de Ringbaan Oost, Tilburg. Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De goede aansluiting op het wegennetwerk, de ringbanen en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw en een aantrekkelijk verzorgingsgebied.

BEREIKBAARHEID
De ligging aan de Ringbaan Oost met aansluiting op de Ringbaan Noord en Zuid met hun aansluiting op diverse snelwegen maakt dit object uitstekend bereikbaar per eigen vervoer. De ligging nabij het NS Centraal Station zorgt ervoor dat het object tevens per openbaar vervoer goed te bereiken is.

DOELGROEP
De bestemming ter plaatse is 'Gemengd grootschalig', vigerend bestemmingsplan 'Groeseind 2017'. Bedrijven die zijn genoemd in 'Bijlage 1 Staat van Bedrijfsactiviteiten' onder de categorieën 3.1.

OPPERVLAKTEN
Circa 600 m²

PARKEREN
Openbaar parkeren.

HUURPRIJS
€ 32.500,- per jaar.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100)

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden

HUURPERIODE
5 jaar + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 600 m² Energie Energieklasse G Energie einddatum 25-10-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 600 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Heater, toilet, pantry
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Verkoop vloeroppervlakte
300 m²
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring