Terug naar de resultaten
Te huur
Technopol 25 in Tilburg 5026 SB

Technopol 25

5026 SB Tilburg
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

TECHNOPOL 25 (5026 SB) TILBURG

USP
Dit is een unieke kans! Daar de ruimte momenteel nog in een casco staat verkeerd heeft u de gelegenheid om mee te denken over een indeling en kunnen we uw andere zakelijke behoefte terug laten komen in de kantoorruimte. Binnen twee maanden is het mogelijk om de kantoorruimte volledig naar uw wens aan u op te leveren. De foto's zijn van het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 235 m² In units vanaf 235 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TECHNOPOL 25 (5026 SB) TILBURG

USP
Dit is een unieke kans! Daar de ruimte momenteel nog in een casco staat verkeerd heeft u de gelegenheid om mee te denken over een indeling en kunnen we uw andere zakelijke behoefte terug laten komen in de kantoorruimte. Binnen twee maanden is het mogelijk om de kantoorruimte volledig naar uw wens aan u op te leveren. De foto's zijn van het gerealiseerde afwerkingsniveau op de eerste verdieping en dienen als impressie van de mogelijkheden.

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende architectuur en goed ingedeelde ruimtes. Centraal gelegen nabij alle uitvalswegen op hét bedrijventerrein van Tilburg, T58. U kiest voor een uitstekende bereikbaarheid en representatieve uitstraling. Het object beschikt over enkele parkeerplaatsen. 

LIGGING
Het bedrijfsobject is gelegen aan Technopol op hét bedrijventerrein van Tilburg, T58! De ligging is uniek door haar exposure aan de Turnhoutsebaan/ Blaakweg. T58 sluit perfect aan op de auto(snel)wegen N630 (Tilburg-België), A65 (Tilburg-Den Bosch), A58 (Eindhoven-Amsterdam-Rotterdam) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken.

Met zijn ideale bereikbaarheid is Tradepark 58 een courante locatie. Gelegen aan de A58 aan de zuidkant van Tilburg biedt de groene omgeving inspiratie aan innovatieve ondernemers. Bomen, ruimte en een fraaie recreatieplas beheersen het beeld. Door centraal parkmanagement wordt de kwaliteit ook op lange termijn gegarandeerd.

OPPERVLAKTE
2e verdieping ca. 235m² kantoorruimte

PARKEREN
Voor de verhuur zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag en nader te bepalen naar aanleiding van het afwerkingsniveau. 

INDEXERING
Jaarlijkse indexering.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
In overleg.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud eigenaar/verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 235 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 8 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 235 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
235 m²
In units vanaf
235 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring