Terug naar de resultaten
Te huur
Goirkekanaaldijk 211 01 in Tilburg 5048 AA

Goirkekanaaldijk 211 01

5048 AA Tilburg
€ 65,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

GOIRKEKANAALDIJK 211-01 (5048 AB) TILBURG

Vrij in te delen bedrijfs-/ kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. De artist-impressies zijn gemaakt om de mogelijkheden te ilustreren. Indien gewenst kan verhuurder in samenspraak met u de ruimte naar uw wens outilleren.

ALGEMEEN
Op het terrein van bedrijvenpark Willemshoeck is sinds 2007 gefaseerd een viertal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 330 m² In units vanaf 330 m²
Lees meer

Omschrijving

GOIRKEKANAALDIJK 211-01 (5048 AB) TILBURG

Vrij in te delen bedrijfs-/ kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. De artist-impressies zijn gemaakt om de mogelijkheden te ilustreren. Indien gewenst kan verhuurder in samenspraak met u de ruimte naar uw wens outilleren.

ALGEMEEN
Op het terrein van bedrijvenpark Willemshoeck is sinds 2007 gefaseerd een viertal bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, waarbij elk gebouw zich kenmerkt door verschillende afmetingen en indelingen. Van begin af aan was Willemshoeck een schot in de roos en bleek het een Succeshoeck, geholpen door de unieke ligging aan het water, het hoge afwerkingsniveau, de praktische indeling van de gebouwen en de eigen (gratis!) parkeervoorzieningen. Inmiddels zijn al meer dan 80 bedrijven in Willemshoeck gevestigd.

De bedrijfs- en kantoorruimte van het project Willemshoeck IV zijn gelegen direct aan het Wilhelminakanaal aan de groene rand van bedrijventerrein Kraaiven en hebben als doel atelier, studio, showroom, magazijn of andersoortige commerciële bedrijven te huisvesten.

LIGGING
Gelegen op het industrieterrein Kraaiven, is Willemshoeck uitstekend bereikbaar via de Ringbanen en de tangenten, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Breda-Tilburg-Eindhoven). Ook met het openbaar vervoer is Willemshoeck uitermate goed te bereiken, met diverse bushaltes letterlijk om de hoek.

OPPERVLAKTE
330 m² bedrijfs-/ kantoorruimte

VOORZIENINGEN
- traditionele bouw
- gevelbekleding in gemodificeerd cederhout
- aluminium kozijnen
- kwalitatief hoogwaardige materialen
- sanitaire voorzieningen
- pantry aansluitingen
- gas-, licht- en watervoorziening
- HR combi-ketel
- verlichtingsarmaturen
- 2 eigen parkeerplaatsen

HUURPRIJS
€ 65,- per m2 per jaar

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
De huurperiode in nader overleg te bepalen.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte )kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

VOORBEHOUD:
Een en ander geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring en aanvaarding door eigenaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Servicekosten € 125,00 Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 330 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 08-06-2030 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 330 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie Bedrijventerrein Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet
Oppervlakte
330 m²
In units vanaf
330 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
330 m²
In units vanaf
330 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring