Terug naar de resultaten
Te huur
Ringbaan-Zuid 305 in Tilburg 5025 SZ

Ringbaan-Zuid 305

5025 SZ Tilburg
Huurprijs € 30.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

RINGBAAN ZUID 305 (5025 SZ) TILBURG

Circa 200m² kantoor-/ showroomruimte gelegen op de 1e verdieping op geweldige zichtlocatie!

ALGEMEEN
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, middels de Ringbaan Zuid is er een directe verbinding met het stadscentrum van Tilburg en het snelwegennet rondom Tilburg. De directe omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

RINGBAAN ZUID 305 (5025 SZ) TILBURG

Circa 200m² kantoor-/ showroomruimte gelegen op de 1e verdieping op geweldige zichtlocatie!

ALGEMEEN
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, middels de Ringbaan Zuid is er een directe verbinding met het stadscentrum van Tilburg en het snelwegennet rondom Tilburg. De directe omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijvigheid als sportwinkels, zakelijke dienstverlening, wonen e.a. Door de opzet, ligging en courant ingedeelde ruimten is het geheel voor verschillende doeleinden te gebruiken. De voorzijde van het te verhuren object bestaat uit een verhard buitenterrein met parkeren. Het is een toekomstig huurder, haar medewerkers en bezoekers toegestaan gebruik te maken van het gezamenlijke parkeerterrein.

LIGGING
Het betreft een uitstekende locatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid aan bebouwing, de goede aansluiting op het wegennetwerk en de nabijheid van een woonomgeving zorgen voor een goede aantrekkingskracht van het gebouw. Het object is gelegen op een herkenbare locatie aan de Ringbaan Zuid, nabij stadsdeel Stappegoor.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen, middels de Ringbaan Zuid is er een directe verbinding met het stadscentrum van Tilburg en het snelwegennet rondom Tilburg. Goede bereikbaarheid met auto en vrachtverkeer middels de N261 (Tilburg-Waalwijk) en de Ringbanen die direct aansluiten op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is de Ringbaan-Zuid opgenomen in het openbaar vervoer netwerk, met het NS Centraal Station op 1.500 meter afstand.

OPPERVLAKTEN
Circa 200 m² kantoor-/ showroomruimte gelegen op de eerste verdieping.

PARKEREN
Voor en naast het object is er ruim voldoende gezamenlijke parkeergelegenheid aanwezig.

VOORZIENINGEN
Het kantoor is voorzien van onder andere de navolgende zaken:
- individuele centrale entree;
- separaat heren -en damestoilet;
- koffiecorner;
- inbraakalarminstallatie;
- brandmeldinstallatie;
- brandhaspelslang;

HUURPRIJS
€ 150,- per m2 per jaar exclusief servicekosten en BTW

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden, per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
De huurperiode is in overleg nader te bepalen.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW kantoorruimte en overige bedrijfsruimten met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring verhuurder/eigenaar. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 30.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring