Terug naar de resultaten
Verhuurd
Aphroditestraat 57 in Tilburg 5047 TW

Aphroditestraat 57

5047 TW Tilburg
Huurprijs € 742,50 p.m. Verhuurd

Omschrijving

Aphroditestraat 57, 5047 TW TILBURG

OBJECT
De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een representatief bedrijfsverzamelcomplex gelegen op industrieterrein 'Vossenberg' en is gesitueerd aan de voorzijde van het gebouw.

LIGGING
Dit bijzondere object ligt op bedrijventerrein Vossenberg I in het noordwestelijke deel van Tilburg, tegenover McDonalds, nabij de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m²
Lees meer

Omschrijving

Aphroditestraat 57, 5047 TW TILBURG

OBJECT
De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een representatief bedrijfsverzamelcomplex gelegen op industrieterrein 'Vossenberg' en is gesitueerd aan de voorzijde van het gebouw.

LIGGING
Dit bijzondere object ligt op bedrijventerrein Vossenberg I in het noordwestelijke deel van Tilburg, tegenover McDonalds, nabij de Hornbach. In de directe nabijheid van deze locatie zijn tevens grote perifere detailhandelswinkels van o.a. Karwei en Praxis en diverse grote handelsondernemingen gevestigd. 

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Vossenberg heeft via de noordelijke Tangent een directe verbinding met de snelweg A261 Tilburg – Waalwijk (richting A59), de snelweg A58 (Vlissingen – Breda – Eindhoven) en de N65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch). Derhalve is het object vanuit allerlei richtingen goed te bereiken.

Per openbaar vervoer en fiets
Vanuit het centraal station van Tilburg wordt een directe busverbinding onderhouden met het bedrijventerrein. Middels de aanleg van meerdere fietsbruggen vanuit de wijk De Reeshof is het bedrijventerrein ook uitstekend bereikbaar per fiets.

OPPERVLAKTE
circa 110m²

PARKEREN
Er zijn 2 eigen parkeerplaatsen op afgesloten terrein aanwezig.

VOORZIENINGEN
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, en is onder andere voorzien van:
- pantry; 
- toiletgroep; 
- kamerindeling;

HUURPRIJS
€ 742,50,- exclusief servicekosten en BTW per maand

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
2 jaar + 2 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 742,50 per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
110 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring