Terug naar de resultaten
Te koop
Transportweg 4 in Udenhout 5071 NV

Transportweg 4

5071 NV Udenhout
Vraagprijs € 775.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Luxe, vrijstaande bungalow met 75 m² inpandige bedrijfs-/atelierruimte (met uitbreidingsmogelijkheid voor een bedrijfshal). Daarnaast heel fraai gesitueerd op een perceel van 1.133 m2 met een prachtige aangelegde tuin op het zuiden-westen gelegen op het luxe en kleinschalige bedrijventerrein Kreitenmolen met gevarieerde woon-/bedrijfspanden. De woning heeft een fraaie architectuur, moderne...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 326 m² In units vanaf 326 m²
Lees meer

Omschrijving

Luxe, vrijstaande bungalow met 75 m² inpandige bedrijfs-/atelierruimte (met uitbreidingsmogelijkheid voor een bedrijfshal). Daarnaast heel fraai gesitueerd op een perceel van 1.133 m2 met een prachtige aangelegde tuin op het zuiden-westen gelegen op het luxe en kleinschalige bedrijventerrein Kreitenmolen met gevarieerde woon-/bedrijfspanden. De woning heeft een fraaie architectuur, moderne afwerking en door de prachtige kantoor-/atelierruimte is het object ideaal te gebruiken als woon-/werkcombi.

De woning kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige en luxe materialen waarbij maatwerk de boventoon voert. Het geheel ademt sfeer en rust uit, de ideale uitvalsbasis voor een hardwerkende ondernemersfamilie! De woning zelf is ruim van opzet, met een royale leefkeuken voorzien van alles wat je in een keuken wenst, een woonkamer van 60 m2 en twee slaapkamers van 11,5 en 17 m2 en een walk in-closet/wasruimte van bijna 12 m2. Ook de tuin is werkelijk een plaatje met overdekt terras, vijverpartij, grote berging, veel vaste beplanting en door de hoge aanplant aan de achterzijde is optimale privacy gegarandeerd.

Werken aan huis is hier een must gezien het bestemmingsplan, daarvoor is het kantoor en de showroom uitermate geschikt. Ook biedt het perceel de mogelijkheid voor het plaatsen van een extra bedrijfsruimte met een oppervlakte van maximaal 100 m2. Eén en ander uiteraard onder het voorbehoud van goedkeuring door de gemeente.

Zoekt u de combinatie van wonen en werken, dan is dit een uitzonderlijke kans. De beleving van deze woning moet u echt zelf ervaren, wij zijn ervan overtuigd dat u positief verrast zult zijn.


ALGEMEEN:
Bouwjaar: 1998
Inhoud woonhuis: ca. 938 m³
Woonoppervlakte: ca. 253 m²
Showroom: 73 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: ca 51 m²
Externe bergruimte: ca. 18 m²
Perceeloppervlakte: ca. 1.133 m²

Indeling

HAL
Entree met tegelvloer, stucwerk wanden en -plafond met inbouwspots. De hal is voorzien van een garderobe-nis, toegang naar de showroom en directe doorgang naar de centrale hal van ca. 15m² met toegang tot de slaapkamers, badkamer en kantoorruimte. Ook treft u hier de meterkast met 9 groepen, 3 aardlekschakelaars, krachtstroom en een alarminstallatie. Tot slot de toiletruimte. Deze is afgewerkt met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden, stucwerk plafond en zwevend toilet en handwasbakje.

WOONKAMER
Royale woonkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en –plafond met inbouwspots en voorzien van maatwerk tv-meubel met geïntegreerde gesloten gashaard, diverse ingewerkte wandlichtpunten en maatwerk hoge kast bij de eethoek. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de kantoorruimte, halfopen woonkeuken en de tuin door middel van dubbele tuindeuren.

KEUKEN
Gezellige woonkeuken met tegelvloer, stucwerk wanden en –plafond met inbouwspots, audioboxen en een keukenopstelling met hoge kasten en kook- en spoeleiland. De hoge kastenwand is voorzien van een koelkast, vriezer, combi-oven, stoomoven, warmhoud-lade en een volledige geïntegreerde koffiemachine. Het kook- en spoeleiland is voorzien een composiet aanrechtblad met 4-pits gas kookplaat, afzuigkap, spoelbak, kokend waterkraan, bar gedeelte en tevens speciaal wijnrek. Alle apparatuur is hoogwaardig (Miele). De keuken geeft toegang tot de bijkeuken en de tuin via dubbele deuren welke zijn voorzien van een hordeur.

BIJKEUKEN
Praktische bijkeuken met tegelvloer, stucwerk wanden en -plafond en voorzien van inbouwkastenwand met koel-vriescombinatie en opstelling CV-combiketel installatie Remeha, bouwjaar 2019 en tuindeur met hordeur.

SLAAPKAMER I
Deze kamer heeft een oppervlakte van 11,5 m² met vloerbedekking, stucwerk wanden en -plafond en voorzien van inbouwkast.

SLAAPKAMER II
De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en afgewerkt met een plankenvloer, stucwerk wanden en -plafond met inbouwspots en voorzien van maatwerk dressoir, tv-aansluiting. Middels de dubbele tuindeuren met hor toegang tot de tuin.

WALK IN-CLOSET/WASRUIMTE
Thans in gebruik als kastenkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en -plafond en voorzien van lage inbouwkasten voor witgoed en hoge inbouwkasten voor kleding.

BADKAMER
Luxe badkamer met tegelvoer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en –plafond met lichtkoepel en voorzien van inloopdouche met thermostatische kraan, bad met thermostatische kraan, maatwerk wastafelmeubel met 2 waskommen en kranen, design radiator en zwevend toilet.

KANTOOR
De aan de achterzijde gelegen kantoorruimte is een oase van rust alwaar het heerlijk werken is. De grote raampartij zorgt voor een heerlijk tuincontact en fijne lichtinval. Verder is de ruimte ook hier weer afgewerkt met een plankenvloer, stucwerk wanden en -plafond en is voorzien van vaste kastenwand.

SHOWROOM
De aan de voorzijde gelegen showroom met een oppervlakte van 72,5 m² is uiteraard multifunctioneel inzetbaar. De plafondhoogte van 3 meter en de vele raampartijen zorgen ervoor dat u er alle kanten mee uit kunt. Ze kunt u er uiteraard ook een kantoorruimte van maken voor meerdere werknemers of een kleine productieruimte. Ook hier is het hoogwaardige afwerkingsniveau uiteraard weer doorgezet, wat zich vertaalt in een tegelvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond. De showroom is verder voorzien van inbouwkasten en een deel is in gebruik als bergruimte (ca. 6 m2) met loopdeur naar de naastgelegen oprit. De showroom heeft een eigen ingang met oprit aan de zijkant van de woning. Ideaal voor het ontvangen van bezoek.

TUIN
De omsloten achtertuin (ca. 14 m diep en ca. 32 m breed) is gesitueerd op het zuidwesten en voorzien van een gazon, vijver met volledig geautomatiseerde installatie en sierlijke waterspuwers uit de muur, diverse buitenkranen en een eigen achterom aan beide kanten van het pand.

Aan de zijkant van de woning ligt een grote oprit die momenteel in twee delen is opgesplitst, een deel privé en een deel voor bezoekers.

OVERDEKT TERRAS
Het overdekte terras van ca. 28 m² direct aan de woning gelegen en daardoor een verlengstuk van je woonkamer met inbouwspots, verlichting, audioboxen, houtkachel, stopcontacten en grote lichtstraat.

BERGING
De vrijstaand houten berging met een oppervlakte van ca. 18 m² is voorzien van elektriciteit en heeft een overkapping van ca. 2 m breed en ca. 6,5 m lang met inbouwspots. Achter de berging is nog opslagruimte voorzien voor containers, tuinmateriaal, regenton etc..

OPRIT
Aan beide zijde van de woning is een oprit aanwezig, ideaal om privé en werk bezoek te scheiden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 775.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 1133 m² Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 326 m² Energie Energieklasse B Energie einddatum 28-07-2032 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 326 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
326 m²
In units vanaf
326 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
326 m²
In units vanaf
326 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring